Wie zijn Wij

Familie Vollebergh: Geniet van Watersport en Natuur in Vakantiehuis DroomEik 19

Wij zijn de familie Vollebergh, bestaande uit Joris Vollebergh en mijn gelukkige echtgenote Marleen van der Spek. Samen met onze twee geweldige kinderen, Hannah en Viggo, hebben wij ons thuis gevonden in het prachtige Haarlem. Als een avontuurlijk en sportief gezin hebben wij een passie voor water en natuur. Joris heeft als kind al vroeg de kunst van het windsurfen en zeilen geleerd, en wij willen dit enthousiasme graag overdragen aan onze kinderen. Gelukkig zijn ze al goed op weg om echte waterratten te worden!

Lang waren wij op zoek naar een vakantiehuis dat dicht bij het water en de bossen gelegen is. Toen wij arriveerden bij Europarcs Bad Hoophuizen, voelden wij meteen een vertrouwdheid en werden al onze wensen vervuld. Op dit park kunnen wij volop genieten van diverse watersportactiviteiten en ons volledig onderdompelen in de prachtige Veluwse bossen.

Met trots delen wij ons vakantiehuis, DroomEik 19, met jullie. Het is onze ideale plek waar wij ons gelukkig voelen en waar wij graag herinneringen maken. Kom en beleef het samen met ons!